"Fitte, gezonde en blessurevrije levensstijl, dat is waarmee ik zoveel mogelijk mensen wil helpen."

Mijn naam is Edwin van der Linden en het is mijn passie om jou op het gebied van personal training, voedingsadvies en eventueel blessure behandeling te begeleiden naar een verbeterde versie van jezelf.

Voedingsadvies > Voedingscoach

Voedingscoach

Als voedingscoach wil ik je inzicht geven in wat gezonde/goede voeding is en waar je dit kunt vinden. Daarnaast geef ik je de nodige tools om hiermee aan de slag te gaan en het te kunnen implementeren in jouw levensstijl. Geen mens is hetzelfde, dus iedereen zal bij mij een persoonlijk plan van aanpak krijgen.

Bij mij krijg je geen dieet, maar een aanpassing van je voedingspatroon. Een groot verschil wat mij betreft, want een dieet is in mijn ogen iets tijdelijks (en put in veel gevallen jouw lichaam uit), terwijl een aanpassing van je voedingspatroon permanent is en in veel gevallen jouw lichaam voed en energie geeft.

De basis bij ligt in natuurlijke en biologische producten (gewoon te vinden in de supermarkten), de producten waar als het ware geen barcode op zit. In sommige gevallen kan ik gebruik maken van ondersteunende supplementen zoals visolie en vitamines maar dit is zeker geen standaard en altijd een aanvulling op je basisvoeding.

Maak direct een afspraak

Zie ook

Terug naar Voedingsadvies

Contact

EL-PT Personal training, Bootcamp, Outdoor Fitness

Udenseweg 2
5405 PA Uden

06 11644133
info@el-pt.nl

Top