"Fitte, gezonde en blessurevrije levensstijl, dat is waarmee ik zoveel mogelijk mensen wil helpen."

Mijn naam is Edwin van der Linden en het is mijn passie om jou op het gebied van personal training, voedingsadvies en eventueel blessure behandeling te begeleiden naar een verbeterde versie van jezelf.

Voedingsadvies > Voedingscoach

Voedingscoach

Bij personal hormonal profiling kijk ik naar jouw hormonale huishouden. Middels een meting en persoonlijke vragenlijst stellen we jouw hormonaal profiel vast.

Iedereen heeft in zijn lichaam hormonen, die regelen bepaalde processen in je lichaam en hebben grote invloed op hoe je je voelt, eruit ziet en gedraagt. Als je een bepaald lichamelijk doel wilt bereiken, is het van belang dat dit proces in je lichaam in balans is. Worden je hormonen verkeerd beïnvloed door bijvoorbeeld overmatige stress met betrekking tot eten, trainen, werk, relatie etc. of door andere lichamelijke klachten, dan wordt het lastig om het best mogelijke resultaat neer te zetten. Er zijn verschillende hormonen in het lichaam en deze werken allemaal samen. Werkt er eentje niet goed dan heeft die effect op alle anderen. Er zijn verschillende profielen waarin je zou kunnen zitten, wellicht herken je jezelf in één van de volgende plaatjes (de blauwe gebieden geven aan waar deze personen vet vasthouden).

Na het vaststellen van jouw profiel, krijg je een persoonlijk voedings, trainings en supplementen advies en gaan we werken aan jouw perfecte ik.

Maak direct een afspraak

Zie ook

Terug naar Voedingsadvies

Contact

EL-PT for your physical overload support

Broekmorgen 95
5401 PJ Uden

06 11644133
info@el-pt.nl


Onze partners

Top