"Fitte, gezonde en blessurevrije levensstijl, dat is waarmee ik zoveel mogelijk mensen wil helpen."

Mijn naam is Edwin van der Linden en het is mijn passie om jou op het gebied van personal training, voedingsadvies en eventueel blessure behandeling te begeleiden naar een verbeterde versie van jezelf.

Training > Personal training

Personal training

Nadat we in de intake samen jouw beginsituatie en doel hebben vast gesteld, gaan we kijken hoe we hier het beste naar toe kunnen werken. Is dat één, twee of drie keer per week trainen en gaan we elke keer een half uur of een uur trainen.

Daarnaast kijken we wat voor soort training jou het beste past, hier bij houd ik rekening met jouw voorkeuren en wensen, maar let ik er ook op of de training wel optimaal bijdraagt aan jouw doel.

Tijdens de training is het ook een mogelijkheid gebruik te maken van “Mylogenics” indien je een blessure en/of ergens last van hebt, zodat we de training optimaal kunnen voortzetten. Naast mylogenics zit ook voedingsadvies automatisch inbegrepen bij elke vorm van personal training die je bij mij kan afnemen.

Wanneer je gebruik maakt van een personal training pakket mag je er dus vanuit gaan dat dit een totaalpakket is. Waarbij we op alle vlakken ons samen volledig inzetten om al jouw doelen te behalen.

Mijn specialisaties zijn: Afvallen (verbeteren bodycomposition), sport specifiek (als ondersteuning aan uw sport), blessure preventie, chronische klachten (zoals diabetes, obesitas, niet aangeboren hersenletsel).

Maak direct een afspraak

Zie ook

Terug naar Training

Contact

EL-PT Personal training, Bootcamp, Outdoor Fitness

Udenseweg 2
5405 PA Uden

06 11644133
info@el-pt.nl

Top